Segítség
2019. augusztus 24. szombat | Mai névnap: Bertalan, Holnap Lajos napja lesz.
Kérdése van? Központi telefonszámunk: (70) 386-7307

Segítség

Elakadt? Kérjen azonnali segítséget!:)

 

Amennyiben elakadt, vagy bármiféle kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol gyors segítséget kap.

Telefon: (70) 386-7307

 

 

Milyen böngészőre van szükségem a rendeléshez?

 

Komplex szerkesztőnk használatához mindenképpen használjon új Firefox böngészőt, innen tudja letölteni! A régi, Explorer 7,8x böngészővel csak egyszerű szerkesztőnket tudja használni. Kérjük, amennyiben bizonytalan böngészőjével kapcsolatban, telepítse gépére! Ha szeretne hagyományos módon e-mailben rendelni, akkor adja le rendelését az info(kukac)ajandekkeszites.hu címen.

 

Mi ez az oldal pontosan?

Portálunkon keresztül teljesen egyedi fényképes ajándékokat készíthet néhány kattintással. Akár már egy darab terméket is rendelhet, nincs más dolga, mint használni szerkesztőnket, majd feltölteni a kívánt fényképet, grafikát, ezután kiválasztani a kiszemelt ajándéktárgyat, és leadni a megrendelést. Megrendelését országosan szállítjuk, villámgyorsan!


Hogyan vásárolhatok?

Webáruházunkat bárki szabadon látogathatja, böngészhet, vásárolhat.  A vásárláshoz nem szükséges regisztráció. Ha szeretne teljes értékű felhasználó lenni, akkor a Regisztráció oldalon meg kell adni a kért adatokat, nevet, e-mail címet és egy tetszőleges jelszót. A regisztráció mindenki számára ingyenes. Érvényes regisztrációval beléphet az oldalra és igénybe veheti extra szolgáltatásainkat, elmentheti rendeléseit.


Hogyan fizethetek?

Áruházunkban fizethet előre utalással, utánvétellel. A megadott fizetési módot a rendelés leadásakor a kosárnál tudja kiválasztani.



Milyen böngészővel működik a rendelés tökéletesen?

Editorunk használatához a legújabb böngészőre lesz szüksége. Mivel html 5-t kell futattani kérjük töltse le a legújabb Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome böngészők egyikét. Legtöbb termék esetén lehetséges "egyszerű" szerkesztővel is a rendelés, ebben az esetben régebbi böngészőt is használhat.

Milyen kiterjesztéssel küldhetők el a képek?

Rendszerünk JPG, PNG, GIF formátumokat kezel. Használjon minél nagyobb felbontást, mivel ebben az esetben tudjuk garantálni a kitűnő minőséget. Amennyiben nagyon kis méretben tölti fel a kiszemelt képet, akkor a minőség sem lesz a legjobb, felelősséget ebben az esetben nem tudunk vállalni.

Sajnos nem indul el a képfeltöltés!

Editorunk használatához a legújabb böngészők egyikére lesz szüksége, ami támogatja a html 5-t. Ha elavult a böngészője, kérjük tölsön le egy újabb verziót. Ha elakadt, vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

 

Milyen felbontású képet kell feltöltenem?

A minimum felbontás 500x500. Az ettől kisebb képek nyomtatási minősége nem lesz megfelelő, minőségi garanciát nem tudunk vállalni. Kérjük, minél nagyobb képet töltsön fel!

 

Csomagom már úton van! Hol láthatom a pontos információkat?

Megrendeléseinket a GLS futár szállítja. Kattintson a következő linkre, ahol megtekintheti csomagja információit.



Hírlevél

Akciókért és egyedi ajánlatokért
kérem iratkozzon fel hírlevelünkre.


Közösségi média

Kövessen minket a következő csatornákon is.
Ne maradjon le a legfrissebbről, a részletekről.

Információk

Egyéb

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó ajándékok