2019. augusztus 24. szombat | Mai névnap: Bertalan, Holnap Lajos napja lesz.
Kérdése van? Központi telefonszámunk: (70) 386-7307

Tervező

Első lépés:

Vigyük a kurzort az Ajándéktárgyak fülre. A legördülő menüből válasszuk ki a nekünk tetsző termékcsoportot, majd kattintsunk rá egyszer!

 

 

Második lépés:

A megjelenő termékek közül válasszuk ki a szerkeszteni kívánt típust, majd kattintsunk az alatta lévő szürke, jobbra mutató nyílra!

 

 

Harmadik lépés:

A következő oldalra lépve minden szükséges információt magunk előtt látunk: a termék árát, méretét, kivitelét, anyagát, tisztíthatóságát, elérhetőségét; a várható szállítási időt, a több darabra érvényes kedvezményes árat; végül, de nem utolsó sorban a Szerkesztem és megrendelem gombot, amellyel elérhetjük a termékszerkesztőt.  

 

 

Negyedik lépés:

A termékszerkesztőben első lépésként kattintsunk a Kép hozzáadás gombra, majd válasszuk ki a feltölteni kívánt képet / képeket. A feltöltés automatikusan elindul, és a feltöltött kép/képek megjelennek a szerkesztőben, ahol tetszés szerint mozgathatóak. Amennyiben rendszerünk valamilyen problémát észlel a képpel kapcsolatban, akkor arról hibaüzenetet küld (Lásd: 5. kép).

 

 

Hibaüzenet nem megfelelő kép feltöltése esetén:

 

Hetedik lépés:

Kattintsunk a Szövegszerkesztés fülre, majd az ott található gombok segítségével alakítsuk igény szerint.

Tipp: Ha az egeret a gombok fölé görgetjük, buborék ablakban megtudhatjuk melyik gomb mire való.

 

 

 

Nyolcadik lépés:

Amennyiben szeretné kicsit feldobni a termék hangulatát, kérjük válasszon a Sablon fül alatt található előre elkészített, téma szerint elkülönített sablonok közül. Ha mégis az eredetinél szeretne maradni, kattintson az Alapsablon visszaállítása fülre. Nem minden termék esetén lehetséges a sablon módosítása.

 

 

 

Kilencedik lépés:

Hogy a terméket még hangulatosabbá tudjuk varázsolni, különböző ábrákat helyezhetünk el rajta, amelyek az Ábrák fül alatt találhatóak. Ha valamelyik - a már termékre helyezett - ábra mégsem nyerné el tetszésünket, kattintsunk az eltávolítandó rajzra, majd nyomjuk meg billentyűzetünkön a Delete gombot.

 

 

 

Tizedik lépés:

Miután végeztünk a szerkesztéssel, nincs más dolgunk, mint a Kosárba teszem gombra kattintani és megadni a szükséges adatokat. A tervezési folyamat ezzel véget ért. 

 

 

 

Amennyiben bármelyik lépéssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, bátran keressen minket telefonon, e-mailben vagy skype-on. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

 

 Hírlevél

Akciókért és egyedi ajánlatokért
kérem iratkozzon fel hírlevelünkre.


Közösségi média

Kövessen minket a következő csatornákon is.
Ne maradjon le a legfrissebbről, a részletekről.

Információk

Egyéb

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó ajándékok